Else Kåss Furuseth og Nyttårskonserten 2017

Else Kåss Furuseth og Nyttårskonserten 2017

Publisert av Kirsten Elisabeth Lundem den 27.02.17.

EUB 31.01.2017:

ET FULLSATT KULTURHUS
Som takk for at korpsene stilte opp i TV-programmet «4-stjerners middag» der Else medvirket, stilte hun til gjengjeld opp som konferansier under den årlige nyttårskonserten.

- Det var en løsning som jeg må si jeg kom godt ut av, for det å være her i kveld har vært en veldig koselig opplevelse, sier Furuseth, som ledet an showet da 160 musikanter og åtte dirigenter var i aksjon foran en smekk full sal i kulturhuset.

- Jeg tror jeg med sikkerhet kan si at ingen korps i Norge klarer å trekke så mye publikum som vi får til her i Ullensaker, og til nyttårskonserten som har blitt en fast tradisjon for mange, sier dirigent Trond Lunde. Han retter også en stor takk til alle som står på med frivillig arbeid for å få til gjennomføringen av det store arrangementet.

- Jeg vil takke alle. Korpsvakter, scenemannskaper, arrangementskomité og alle lærerne i kulturskolen som står på uke etter uke og år etter år. Alle bidrar til å heve kvaliteten på det vi leverer, sier Lunde


DIRIGENT MED BOKSEHANSKER

I løpet av den rundt to timers lange konserten ble det framført musikk i et vidt spekter av sjangre. Både dagens populærmusikk fra utøvere som Kygo, Marcus & Martinus og Avicii var på programmet. I tillegg til klassiske korpsarrangementer, marsjer og ikke minst flott filmmusikk.

Da det var duket for filmmusikk fra de populære filmene om bokseren «Rocky Balboa» stilte dirigent Thomas Verket i Ullensaker skolekorps opp i bokse-antrekk på scenen - til vill jubel fra publikum. - De er så godt drillet i denne låta at jeg bare kunne showe mens korpset spilte. Jeg er ingen showmann egentlig, men av og til får man prøve å finne på noe litt annerledes, smiler en fornøyd dirigent etter showet.