Til USA og Göteborg

Til USA og Göteborg

Publisert av Kirsten Elisabeth Lundem den 26.06.17. Oppdatert 15.08.21.
Sommeren 2017 går 8 musikanter av med "alderspensjon" i korpset og høydepunktet for denne avsluttende musikkarrièren er årets korpstur til USA. Våre juniorer og rekrutter får en super opplevelse med å reise på festival til Göteborg. Korps er gøy!

Gjennom 10 dager skal 33 av de eldste musikantene i korpset få oppleve Minneapolis - Waterford - Wisconsin Dells - 4. juli parade i Racine - og sist men ikke minst Chicago. Ytterligere 22 familiemedlemmer følger med gjengen over dammen for å forlenge USA-oppholdet. Spenningen er selvsagt til å ta og føle på, og vi ønsker alle en fantastisk opplevelse.

For de litt yngre musikantene, blir festival i Göteborg den store "højdaren" noe vi skjønner er svært populært. Her skal grunnlaget dannes for et godt samspill både musikalsk og sosialt, noe vi ser at barna definitivt vokser på. Vi gleder oss til høre om turen når de kommer hjem.


Nok en gang vil vi rette en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre disse turene mulig for oss. Det være seg om du har støttet oss med kjøp av lodd eller spekepølser eller gitt oss gaver;  eller om du er blant de fantastiske korpsforeldrene som har stått på litt ekstra. 

Det vinkes i disse dager fra Göteborg og Gardermoen med ønsker om en god sommer til alle våre korpsvenner!
Til høsten venter et nytt og spennende korpsår der de nest eldste musikantene vil danne bærebjelken i korpset fremover. Her blir det mye å vokse på. Korps er såvisst ikke noe kjedelige greier.