Underholdningskampen 2017

Underholdningskampen 2017

Publisert av Kirsten Elisabeth Lundem den 20.11.17. Oppdatert 25.02.18.

Underholdningskampen er en underholdningskonkurranse for skolekorps på Østlandet. I tillegg til musikalsk kvalitet, vektlegges repertoar og sceneopptreden i vurderingen av korpsene. Dette er en arena hvor formidling, spilleglede og en helhetlig scenopptreden står i fokus. Konkurransen holdes på Oslo Katedralskole.

I år gikk "Forestillingprisen" til Kløfta skolekorps juniorkorps med Maren Kristine Mørck som dirigent. De hadde laget sin egen piratfortelling med kjempemorsomme innslag. Flott levert !

Hovedkorpset og JR 2 og 3 kunne hente hjem 1. premie for underholdningsdelen (9 av 10 p) og en fin 2. plass (86p)for den musikalske delen. Åskollen skolekorps slo oss med bare 1. poeng!

I år stilte HK/Jr2,3 i 3. divisjon med 5 musikkstykker. Daniel Wood (tenorsax) gjorde en vittig og fin fremstilling som "Gud" i Always look on the bright side of life", og Heine Kvam og Ryan Wood hadde trompetsoloer i Fader Jacob. Stykket "Ghostband" ble akkurat så nifst som det skulle være før korpset rundet av med "Mouthpiece Mania der 5 trompetister kjørte show med bare munnstykkene sine - og til slutt "Shrek danseparty" hvor Juni Hill (altsax) fikk solistpris for sitt innslag.

Juniorkorpset presenterte"Pirate-suite", som består av 4 satser; Entry of the pirates. - The battle - A new day og til slutt Pirate-march. Skikkelig moro!


Vi gratulerer alle sammen med fantastisk innsats! 

T.v Daniel Wood is looking on the bright side of life. T.h. Juniorkorpset i skikkelig pirathumør.